Autobus na Castle Party 2008. Strona: 1

Autobus na Castle PArty 2008 Dodano: 2008-02-21 09:37

Dzis dostalem pytanie czy planowany jest wesoły autobus na castle party 2008 jak to bylo w zeszlym roku. Co powiecie na ten pomysl?

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2008-02-21 09:44

Ruszałby z Poznania, jak przypuszczam?

Dodano: 2008-02-21 09:59 Zmieniono: 2008-02-21 16:05

Kubus - autobus jest planowany z Poznania tak jak w zeszlym roku, wyjazd rowniez z tego samego miejsca i na tych samych zasadach co rok temu, oczywiscie kwestia ceny zmieni sie.
Mialem za jakis czas dac ogloszenie w tej sprawie oficjalnie (rozmawialem juz z kim trzeba na ten temat), tyle, ze jest jeszcze troche czasu, no ale skoro juz podjales ten temat to prosze wpisujcie sie, kto bedzie chetny. W gre wchodzi taki sam jak jechalismy w zeszlym roku czyli na 26 osob, badz wiekszy na 50osob (zalezy od liczby chetnych). Reszte szczegolow w swoim czasie, po dograniu szczegolow :wink:

Pozdrawiam

Dottore

Dodano: 2008-02-21 11:29

Jam jest chetna na pewno :)

Wiem, ze jeszcze duzo czasu ale warto sie upewnic wczesniej czy cos takiego jest przewidziane :D

Przynajmniej nie bedzie burdelu jak sie wszystko wstepnie zaplanuje wczesniej ^^

Pozdrawiam

Dodano: 2008-02-21 11:34

moja dziewczyna i ja też się piszemy.

Dodano: 2008-02-21 11:39

Opcja dość ciekawa. Jeśli do końca będę przekonana co do wyjazdu na CP, chętnie dowiem się więcej na temat "zeszłorocznych zasad" wyjazdu zorganizowanego.
Niemały wpływ na decyzję będą miały koszty takiego przejazdu.

I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it

Dodano: 2008-02-21 11:56 Zmieniono: 2008-02-21 16:02

Kirke_Femme_Fatale napisał(a):

Przynajmniej nie bedzie burdelu jak sie wszystko wstepnie zaplanuje wczesniej ^^

Wlasnie z tego powodu, ja zajme sie "dialogiem" z Wami i wszystko bedzie przeze mnie zalatwiane. Tak wstepnie ustalilismy. Mysle, ze wszyscy pamietaja co sie dzialo w zeszlym roku, tak wiec nie chcemy popelniac tych samych bledow.

:arrow: Androgyne - w zeszlym roku wygladalo to mniej wiecej tak: wyjazd byl bodajze dzien przed festiwalem w samo poludnie z dworca w Poznaniu. Przed wejsciem do busu kazdy placil skladke z gory, za przejazd w obie strony. Godzina odjazdu dzien po festiwalu byla rowniez z gory zaplanowana, wiec trzeba bylo sie stawic, bez wzgledu na stan w jakim sie konczylo impreze :wink: Cene musisz sprawdzic sobie w temacie dot. zeszlorocznego CP gdyz nie pamietam jej teraz. Ale chyba cos okolo 50-60PLN. W tym roku mysle, ze nieznacznie wzrosnie (oczywiscie cena jest tez uwarunkowana od wielkosci autobusu, ktory zamowimy)

:arrow: Redakcjo - moze doklejcie ten watek do tematu CP 2008, zeby potem nie bylo, ze ktos nie wiedzial bo temat byl w smietniku :wink:

Pozdrawiam

Dodano: 2008-02-21 13:23

było nie było państwo Kreaturowie równiez zapewne będą się pisac na autobusik :wink: tylko będę musiała się dogadać ze współmałżonkiem 8) :twisted: a cena wynosiła 58 zł - co jak co ale do pierdół mam pamięć :lol:

Dodano: 2008-02-21 13:59

taki busik z pozanania to mysle calkiem fajna sprawa :) co prawda zostalo jeszcze duzo czasu ale dobrze ze taka opcja istnieje :)

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-02-21 14:15

Oki postaram sie odgrzebać zeszłoroczny watek by zaspokoić ciekawość zainteresowanych. Podczepię też obecny watek i przeniosę gdzieś w miejsce bardziej zacne. Trochę to może potrwać bo właśnie psuje... to znaczy chciałem powiedzieć naprawiam podczepianie. Chciałem zacząć nieoficjalnie bo nie bylem pewien czy będą chętni... Wygląda na to ze jak zwykle wszyscy narzekają a potem chcą jechać. Ale to doskonale

Nauczeni zeszlorocznym doswiadczniem powinnismy wiecej zainwestowac w trunki wysokoprocentowe. Wprowadzilbym nawet zakaz picia piwa w autobusie

Doktorze dzięki za podjecie sie tego niegodziwego zadania . Bądź twardy . jeżeli coś będzie trzeba daj znać. Czy pan kierowca również zeszłoroczny? Byloby milo

No wiec mnie proszę oczywiście liczyć. x2 poproszę.

Nareo z twoim szanownym małżonkiem zamieniłbym słówko w sprawie kwater .

:) Dodano: 2008-02-21 14:17

Poznaniacy mają ułatwioną sprawę w swoim mieście mieli by busa..ludzie z innych miast muszą pierw pojechać do Poznania jak chcą się wybrać na CP, zazdroszcze:)

Dodano: 2008-02-21 14:34

amorphous napisał(a):

Nauczeni zeszlorocznym doswiadczniem powinnismy wiecej zainwestowac w trunki wysokoprocentowe. Wprowadzilbym nawet zakaz picia piwa w autobusie

Bylo pieknie...

Na lewo CPN,
na prawo las,
a srodkiem
nasz dylizans :wink:

amorphous napisał(a):

Doktorze dzięki za podjecie sie tego niegodziwego zadania . Bądź twardy . jeżeli coś będzie trzeba daj znać. Czy pan kierowca również zeszłoroczny? Byloby milo

Nie ma sprawy Don Padre. Co do pana kierowcy - dam jeszcze Wam znac, ale wszystko na to wskazuje, ze ten sam - czyli MILO :wink:

amorphous napisał(a):

Nareo, albo ktos z zeszlorocznej busowej ekipy niech mnie uwzgledni bo jeszcze nie wiem, jak bedzie wygladala sprawa mojego zeszlorocznego mieszkania. Wynikly pewne problemy, z ktorymi nie wiem czy sie uporam

Dodano: 2008-02-21 17:56

tylko nie dawać pić Świntuchowi :!: :!: :!: :twisted: :lol:

co do życzeń odnośnie kierowcy - powiem Piotrowi, że ma sobie rezerwować wiadome dni :)

Dodano: 2008-02-22 08:35

amorphous napisał(a):

no spoko, dzwoń/pisz do niego :wink: i tak dopiero w maju mamy tam dzwonić i zaklepywać ponoć :)
:arrow: Dottorre, masz czas do maja :twisted:

Panowie!!!! Tylko ja proszę jeszcze jakąś babkę do kompletu... Przynajmniej jedną... Będę się czuła tak... nie, osamotniona napewno nie 8) , ale dziwnie

Dodano: 2008-02-22 10:32

Narea napisał(a):

:arrow: Dottorre, masz czas do maja :twisted:

Postaram sie z tym uporac Nareo. Do maja bedzie napewno wszystko jasne w tej kwestii.

Co do spraw organizacyjnych w kwestii wyjazdu pierwsze konkrety pojawia sie juz niebawem, jak temat pojawi sie na glownej stronie. Poki co, dobrze wszystkim radze sie juz teraz zastanowic powaznie nad wyjazdem wesolym busem, bo znajac realia wszyscy sie obejrza na dzien przed wyjazdem, tyle ze wtedy uprzedzam, ze nie bedzie zmiluj sie, zadnych taryf ulgowych. Narazie mam 11 chetnych osob. Jak juz wspomnialem w gre wchodza dwa autobusy [26osob i 50osob] wiec bierzcie pod uwage to, ze im szybciej zamowimy tym lepiej, chyba nie musze tlumaczyc, ze jest to sezon letni, a my nie bedziemy jedynymi klientami. W przypadku gdy nazbiera sie wiecej osob niz 26, ale bedzie sporo brakowalo do 50 - wszyscy spoznialscy, ktorzy sa nadwyzka beda musieli albo zdobyc ludzi tak by mozna bylo zamowic busa na 50 osob(moze byc 45) albo jechac we wlasnym zakresie. Tak wiec to jest kolejny powod by myslec juz teraz. I jeszcze jedna kwestia - NIE MA I NIE BEDZIE CZEGOS TAKIEGO ZE JEDNA OSOBA W TA CZY W TA NIE ROBI ROZNICY - JEST 26 miejsc albo 50(minimum w tym wypadku 45) i tego sie trzymac bede.

Info dla ludzi nowych na portalu, oraz tych ktorych nie mialem okazji poznac. Bierzcie pod uwage to, ze moi znajomi maja do mnie namiary prywatne, wiec przyjmuje od Nich zgloszenia poza forum. To info tak na wszelki wypadek, zeby nie bylo potem marudzenia, ze cos sie odbylo nieoficjalnie. Co jakis czas bede podawal liczne chetnych dla Waszej wiadomosci.

Pozdrawiam

Dodano: 2008-02-22 12:37

heh, żeby tylko nie było jak w zeszłym roku - że nagle ludzie się powycofywali. w sumie tylko dlatego z Kreaturem się biliśmy ale jak tym razem "nie" powie połowa...? ZASTANAWIAĆ SIĘ!!! :twisted:

a Ty Dottorre, wiesz co roić jak będziesz wszystko wiedział :wink: ja jeszcze dziś z Kreaturem zapewne pogadam i jak coś to on lub ja napisemy co i jak :wink:

Dodano: 2008-02-23 15:57

Temat przeniesiony.

Dodano: 2008-02-23 16:47

No oczywizda, że ja też się zgłaszam na "powtórkę z rozrywki" w tym roku. Sądzę, że i Nemesis uda się z nami ale muszę to jeszcze obgadać.

Tak więc Herr Doktor rezerwój 2 miejsca na moje "nazwisko" :wink: .

Keep Talking...

Dodano: 2008-02-23 18:10

Witam,
ja też chętnie by się dołączyła-ale zapewne znów będziemy jechać na jeden dzień przed i jeden po koncertach-a to tak średnio mi pasuje... :roll:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2008-02-23 19:04

Inyaloome napisał(a):
Witam,
ja też chętnie by się dołączyła-ale zapewne znów będziemy jechać na jeden dzień przed i jeden po koncertach-a to tak średnio mi pasuje... :roll:

nie gadasz tylko jedziesz :D
Kapelutto napisał(a):
No oczywizda, że ja też się zgłaszam na "powtórkę z rozrywki" w tym roku

tylko trzeba będzie pamietać o płytach w tym roku 8) z resztą, możesz wziąć ten sam album:Dprzy okazji pożyczę go od Ciebie :twisted: :wink:

Dodano: 2008-02-23 19:24

Heh - widziales Szefunciu jakie cuda czyni przeniesienie topicu na strone glowna? :wink:

:arrow: Herr Kapelutto - prosze czekac na przyjecie zgloszenia, prosze czek... :wink: Ciesze sie, ze jedziesz Brachu :lol:
:arrow: moja droga panno A. vel I. - nie marudzimy :wink: prosze tutaj wyraznie pisac - czy sie piszemy czy nie i na ile osob, bo jestem leniem z urodzenia :wink: i nie chce mi sie domyslac :wink: Tak wiec prosze jasniej :wink: bo narazie nie wpisuje Cie na liste.

Pozdrawiam

P.S. STAN OSOB NA DZIEN DZISIEJSZY - 15 (czyli jak narazie wszystko wskazuje na autobusik taki sam jak jechalismy rok temu)

Dodano: 2008-02-23 20:02

Drogi F. :twisted:
W takim razie nie marudzę-tylko piszę dokładniej-jak podacie konkretny termin wyjazdu i powrotu to się zdecyduję.
:wink:
AVE :twisted:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2008-02-23 21:15

Piszę się na to na 90%. Zobaczymy jak będę z kasą wyglądał, ale liczę na przypływ gotówki, którą będę mógł na CP tegoroczne odłożyć :) Jeśli wszystko pójdzie tak jak powinno, to licz jeszcze mnie :)

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2008-02-23 22:26

Kreatur :wink: Ty juz jestes na liscie - dziekuj zonce, bo kochana dba o Ciebie :wink: co bys sie nie zgubil chlopie :wink:

:arrow: miss A. - wyjazd jest dzien przed festem, powrot dzien po. Nic w tej kwestii sie nie zmienilo od zeszlego roku.

Dodano: 2008-02-23 22:28

Narea napisał(a):

tylko trzeba będzie pamietać o płytach w tym roku 8) z resztą, możesz wziąć ten sam album:Dprzy okazji pożyczę go od Ciebie :twisted: :wink:

Tym razem to wezmę cały zestaw płyt :wink: . Oczywiście będzie to tylko gothic rock i oldschoolowy metal. A płytkę Gorthaur to Ci Droga Siostro wypalę.

Keep Talking...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło